horeca

Ползата от рекламните щандове в търговията с хранителни стоки

 

Рекламните щандове и дисплеи, разположени в продажбените зони на всеки магазин, могат да окажат решаващо влияние върху клиентите в най-критичния момент – когато са готови да финализират покупката. Те позволяват на търговците да провокират импулсни покупки, като представят определени артикули по последователен и ефективен начин. Какви са предимствата на дисплеите в точката на продажба?
 

 Привличат вниманието на клиентите


Рекламните щандове в близост до зоните за продажба се предлагат в различни форми и размери. Те са идеалното средство за представяне на специални оферти и продукти или за запознаване на клиентите с нови артикули и марки. Търговците на хранителни продукти често използват по-големи рекламни медии, като пластмасови модулни дисплеи или висящи рафтови табели, за да увеличат шансовете за по-голям оборот.
 

 Те са достъпни


В бизнеса е важно да се поддържат ниски разходи. Дисплеите и щандовете в продажбените зони са известни с високото си качество на относително ниска цена. Те са издръжливи и могат да се използват многократно. VKF Renzel предлага разнообразие от рекламни щандове, витрини и други продукти с високо качество. На нашия уебсайт ще намерите всичко необходимо за Вашия търговски обект.
 

 Усъвършенстват брандирането


С рекламните щандове и дисплеи ще направите марката си по-видима и запомняща се. Инвестирането в дизайн на рекламната среда може да привлече вниманието на клиентите към Вашите продукти и да ги открои от конкуренцията.

 

 Увеличават приходите


Доказано е, че рекламните щандове и дисплеи увеличават продажбите на продукти с определена марка, като насърчават импулсни покупки. Ефективната визуална реклама може да има положителен ефект върху продажбите на дребно, генерирайки по-големи печалби и удовлетворявайки клиентските нужди.

 

Максимално използване на Вашите продукти


С творчески подход към продажбата на Вашите продукти с рекламни щандове и дисплеи в продажбената зона, можете да реализирате планираните продажби без да намалявате цените. Персонализираната рекламна система ще отговори на очакванията на целевата аудитория и ще удовлетвори всеки нов клиент.
 

За VKF Renzel


Екипът на VKF Renzel е отдаден на своята работа и от много години произвежда висококачествени продукти за търговските зони. VKF Renzel е водещ производител и доставчик на продукти от плексиглас, PVC и други висококачествени материали. Ако желаете продукт по Ваши спецификации, моля свържете се с нас, за да превърнем идеята Ви в реалност.
Затвори менюто
Нагоре