Указателна табела „Como”

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % реални отзиви
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Оцени ({{ overallReviewCount }}) ОценкаОценки
Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • добре видим указател със стрелки
  • лесно закрепване и регулиране на указателните стрелки с държачи
  • стоманената основа осигурява висока стабилност
  • възможен е печат на указателните стрелки
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

С указателната табела „Como” можете да осигурите лесна ориентация за клиентите, посетителите и гостите си. Стойката може да бъде позиционирана навсякъде в помещението, като е идеална както за краткосрочна употреба по време на събития, така и за дългосрочна употреба. Клиентите ще оценят удобството, а персоналът ще бъде освободен от необходимостта да посочва пътя. Вместо това, насочващите стрелки, прикрепени към тръбата на дисплея, ясно показват посоката. Пластмасовите стрелки могат да бъдат отпечатани и лесно се прикрепят към алуминиевата стойка с помощта на държачи. Благодарение на тези държачи, стрелките могат бързо да се закрепват и преместват по тръбата. Стандартно държачите са проектирани така, че стрелките да се поставят една под друга. Ако желаете да прикрепите няколко стрелки на една и съща височина, можем да отрежем държачите по размер, за да ги използвате шахматно върху тръбата. Това Ви позволява да посочвате повече различни посоки.

Стоманената основа със сребърно прахово покритие, подобно на RAL 9006, осигурява висока стабилност на табелата. Тежката базова плоча се завинтва към сребърно анодираната алуминиева стойка. Към указателната табела „Como” са включени три стрелки за посока, които можем да отпечатаме според Вашите желания. Ще се радваме да персонализираме стрелките за Вас. В допълнение към трите предоставени стрелки можем да Ви осигурим и допълнителни, ако е необходимо.

Поставете указателната табела във Вашето фитнес студио, тренировъчна зала или на място, където провеждате събития. В обществените заведения можете да насочите посетителите в правилната посока веднага след като влязат в сградата. Благодарение на високата си добавена стойност, указателят може да се използва в различни области.
Бърз и лесен монтаж!

Аксесоари

Повече...

Оценки

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Няма коментари към този продукти.
100 % реални отзиви
{{ recommendationValue }}%препоръчайте този продукт
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

Вече сте оценили този продукт. Благодарим много.

Вече сте закупили продукта? Какво мислите?

Вариации

Вариации Печат/Мотив Номер на продукта Артикулен номер Цена
по желание на клиента по желание на клиента 51.0241.1 215,80 лв* Виж продукта »
без печат без печат 51.0241.4 166,80 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре